Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На Харківщині триває реконструкція реабілітаційного відділення на базі Обласного госпіталю ветеранів

    Хід відновлювальних робіт обговорили під час зустрічі заступниці начальника ХОВА Олени Логвинової, директора Обласного госпіталю ветеранів, представників НСЗУ та ГО «Спілка ветеранів АТО».
       
        «Сьогодні питання функціонування реабілітаційних відділень на Харківщині є одним із пріоритетних, воно перебуває на особистому контролі начальника ХОВА Олега Синєгубова. Відповідний корпус на базі Обласного госпіталю ветеранів вже майже відремонтований, він оснащений басейном та кріокамерою. Але наразі об'єкт не введений в експлуатацію через проведення інженерних заходів», – розповіла Олена Логвинова.
       
        Заступниця начальника ХОВА наголосила, що завершити проєкт завадило повномасштабне вторгнення рф – раніше виділені на відбудову кошти були не використані через обставини, пов'язані з війною.
       
        В ході робочої зустрічі учасники ухвалили спільне рішення щодо відбудови корпусу реабілітаційного відділення на базі Обласного госпіталю ветеранів. Так, впродовж двох місяців планується розробити проєктно-кошторисну документацію та погодити виділення коштів на завершення робіт з відновлення реабілітаційного відділення. Таким чином його реконструкція може бути завершена до кінця поточного року.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання