Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Медзакладам Харківщини передали лікарські засоби та витратні матеріали на понад $470 тисяч

    Допомога надійшла від благодійного фонду «За мирне небо» та Українсько-Американської Культурної Асоціації штату Орегон США за сприяння народної депутатки Оксани Дмитрієвої. Про це повідомила заступниця начальника Харківської обласної військової адміністрації Олена Логвинова.
       
        «Завдяки плідній співпраці Уряду, міжнародних фондів, локальних благодійних організацій медзаклади Харківщини вкотре отримали допомогу у вигляді лікарських засобів та витратних матеріалів. Дякуємо нашим партнерам за вагому підтримку сфери охорони здоров'я регіону. Продовжуємо працювати далі», – сказала Олена Логвинова.
       
        Заступниця начальника ХОВА додала, що отримані ліки та витратні матеріали за принципом першочерговості розподілили між кількома медзакладами області: Харківською міською клінічною лікарнею №31, Центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, Харківським обласним клінічним перинатальним центром, Обласним медцентром ім. В.І.Шаповала, Первомайською та Валківської центральними районними лікарнями.
       
        «Ліки, так само, як дрони на фронті, є важливим витратним матеріалом – потреба в них є постійною. Держава щодня акумулює власні ресурси, залучає партнерів і продовжує забезпечувати жителів прифронтових та деокупованих територій необхідними препаратами», – сказала народна депутатка України Оксана Дмитрієва.
       
        За словами засновника благодійного фонду «За мирне небо» Віталія Буруля, допомога від американських партнерів надходить до прифронтових громад Харківщини не вперше.
       
        «Сьогодні ми передаємо близько 15 тонн лікарських засобів та витратних матеріалів на загальну суму $473 тисячі. Ця допомога спрямовується у відповідності до запитів медзакладів та за узгодженням із профільним Департаментом обласної військової адміністрації», – зазначив Віталій Буруль.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання