Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Новий освітній серіал на Дія.Освіта: як стати ментором для школярів?

    Мінцифра та ГО «Навчай для України» створили новий освітній серіал на Дія.Освіта про те, як стати ментором для школярів.
       
        Його мета — розвинути менторські навички, щоб краще розуміти школярів, та опанувати інструменти, які закохають дітей у навчання.
       
        «Розвиток менторських навичок і використання їх для допомоги молодшим поколінням — це один з інструментів реального, відчутного впливу на українську освіту. Освітній серіал “Як стати ментором для школярів?” створено для того, щоб якнайбільше людей могли якісно підтримати школярів України, які зіткнулися з багатьма перешкодами на шляху до якісного навчання», — зазначила заступниця Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан.
       
        Протягом 12 серій освітні експерти ознайомлять вас з основами взаємодії ментора й менті. Також ви дізнаєтеся:
       
        що таке менторство та яка роль наставника в житті дитини;
       
        як знання про роботу мозку можуть допомогти мотивувати дітей та сприяти їхньому розвитку;
       
        нові підходи в навчанні дітей і основи Нової української школи (НУШ);
       
        що таке Нова українська школа (НУШ) та які завдання варто використовувати при роботі з дітьми.
       
        «Цей освітній серіал буде корисний для всіх, хто хоче спробувати себе в ролі ментора. У ньому взяли участь сертифіковані та акредитовані тьютори, ментори, психологи, лідери думок», — говорить Артем Ільчук, засновник креативної освітньої агенції GOVISUAL, яка долучилася до створення курсу.
       
        Також серіал допоможе вам розвинути навички першої психологічної допомоги. Адже дітям, які перебувають у стані постійного стресу та тривоги через травматичні події, інколи складно впоратися з власними емоціями та переживаннями.
       
        «Серіал є складником програми менторської підтримки для школярів України “СтудМентор”. У такий спосіб ми хочемо підтримати прагнення молоді бути корисними та помічними для країни, тим самим популяризуючи ідею інтелектуального волонтерства», — ділиться проєктна менеджерка ГО «Навчай для України» Юлія Білик.
       
        Ставайте рок-зірками у сфері освіти — дивіться освітній серіал «Як стати ментором для школярів?» та допомагайте українським дітям самореалізуватися. Шукайте серіал за посиланням.
       
        Довідково
       
        Освітній серіал створено з ініціативи Міністерства цифрової трансформації України для платформи Дія.Освіта в межах реалізації Програми академічного менторства для студентів «СтудМентор» від ГО «Навчай для України», що впроваджується за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та фінансується Глобальним партнерством заради освіти (GPE).
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання