Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відбулася нарада

    15 квітня 2024 року начальник Богодухівської районної військової адміністрації Анатолій Рисцов провів апаратну нараду за участі заступника Олександра Дейнеки, керівника апарату Аліни Малецької та керівників структурних підрозділів.
       
        Про хід мобілізаційних заходів та про стан реорганізації районних державних адміністрацій у Харківській області доповів Олександр Дейнеко. В ході наради керівники структурних підрозділів звітували про свою роботу.
       
        Начальник відділу оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Олександр Лещенко доповів про проведення обов’язкової евакуації населення з окремих населених пунктів Золочівської громади , а також про організаційні і практичні заходи щодо запобігання виникненню лісових пожеж у пожежонебезпечний період 2024 року на території Богодухівського району і про заходи по запобіганню нещасним випадкам з людьми на водних об’єктах. Начальник відділу освіти та охорони здоров’я Вікторія Лукашова проінформувала про завершення реєстрації для участі випускників у Національному мультипредметному тесті (НМТ 2024 року), основна сесія якого триватиме з 14 травня по 25 червня. Зазначила, що учні району навчатимуться до 31 травня 2024 року. Також, до 31 травня батьки мають подати заяви та документи для зарахування своїх дітей до перших класів закладів освіти. За підтримки Міністерства охорони здоров’я України спільно з ЮНІСЕФ у закладах охорони здоров’я первинної ланки Валківської та Краснокутської громад впроваджується пілотна програма домашніх візитів «Турбота з народження вдома».
       
        Завідувач сектору цифрового розвитку, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Андрій Філіппов доповів про стан реалізації вимог Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії». Разом з тим, звернув увагу присутніх на дотримання правил кібербезпеки в умовах воєнного стану.
       
        За результатами наради визначено пріоритетні напрямки роботи районної військової адміністрації та прийнято відповідні рішення.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання