Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Підприємцям Харківщини розповіли про кредити та гранти

    На базі Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської ОВА Харківським регіональним фондом підтримки підприємництва проведено круглий стіл: «Освіта. Бізнес. Держава: партнерство заради успіху!».
       
        До участі у заході долучились представники бізнесу, громадських організацій, Головного управління ДПС у Харківській області, провідних харківських вишів, комунальних установ Харківської області та активна молодь.
       
        «Наразі основна робота з боку адміністрації сфокусована на всебічній підтримці бізнесу, створення сприятливих умов для його повоєнного відновлення та розвитку. Зараз в області активізована робота по залученню міжнародних донорів для надання допомоги бізнесу Харківщини, для підприємців існує багато державних кредитних та міжнародних грантових програм, у тому числі, для бажаючих розпочати власну справу», − зазначив заступник директора Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської ОВА Костянтин Лиганенко.
       
        Також, учасників круглого столу було проінформовано, що 12 квітня 2024 року Кабінет Міністрів України схвалив Постанову, яка розширює можливості фінансування з державного бюджету для компенсації втрат місцевих бюджетів, що надають пільги бізнесу на прифронтових територіях. Це дозволить зменшити податкове навантаження на бізнес та сприятиме економічному відновленню прифронтових територій.
       
        Наприкінці заходу були вручені Подяки директора Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської ОВА партнерам програми «Школа малого бізнесу» для молодих підприємців «Лабораторія успіху» та сертифікати учасникам.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання