Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відбулася нарада

    19 квітня під головуванням начальника Богодухівської районної військової адміністрації Анатолія РИСЦОВА відбулася нарада за участю заступника начальника районної військової адміністрації, т.в.о. начальника Богодухівського РТЦК та СП в Харківській області, начальника Богодухівського РВП ГУ НП в Харківській області та в режимі онлайн, керівників територіальних громад району, щодо ходу проведення мобілізаційних заходів на території Богодухівського району.
       
        З інформацією виступив т.в.о. начальника Богодухівського РТЦК та СП в Харківській області, підполковник Володимир БУРЛА, який проінформував про результати проведеної роботи з оповіщення та поставки мобілізаційних ресурсів в розрізі кожної громади, проаналізував організацію роботи військово-лікарських комісій з проведення медичних оглядів військовозобов’язаних. З метою покращення роботи мобілізаційних показників, звернув увагу керівників територіальних громад на співпрацю з Богодухівським РВП ГУ НП в Харківській області та його відділами.
       
        За результатами наради були поставлені завдання щодо координації дій органів місцевого самоврядування територіальних громад з підрозділами Богодухівського РТЦК та СП в Харківській області та Богодухівського РВП ГУ НП у Харківській області стосовно проведення оповіщення та прибуття військовозобов’язаних до відповідних відділів РТЦК та СП.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання