Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Олег Синєгубов зустрівся із Послом Естонської Республіки в Україні Аннелі Кольк

    Начальник обласної військової адміністрації Олег Синєгубов обговорив із Надзвичайним та Повноважним Послом Естонської Республіки в Україні Аннелі Кольк ситуацію в системі енергетики на Харківщині.
       
        «Ми зараз намагаємось об’єднати всіх наших міжнародних партнерів для того, щоб максимально підготуватися до нового опалювального сезону. Мова не лише про місто Харків, а й про всю область. Паралельно із цим думаємо і про децентралізацію системи опалення, електропостачання тощо», – зазначив Олег Синєгубов.
       
        Крім того, в області нараховується більш ніж 530 тисяч внутрішньо переміщених осіб, тож облаштування місць компактного проживання залишається актуальним питанням.
       
        За словами Надзвичайного та Повноважного Посла Естонської Республіки в Україні, західні партнери розуміють, що окрім відновлення критичної інфраструктури, критичною потребою є і військова допомога.
       
        «Естонія допомагає Україні від початку війни і продовжує допомагати зараз. Також наша країна є однією з перших, як в ЄС, так і в НАТО, яка наголошувала на необхідності постачання боєприпасів та усіх видів військової підтримки в Україну. Ми також хочемо поєднати військову допомогу з потребами інфраструктури і стати прикладом для інших країн», – наголосила Аннелі Кольк.
       
        Олег Синєгубов подякував членам делегації за позицію Естонії на міжнародній арені та наголосив: «Важливо підтримувати та збільшувати ті темпи допомоги, які маємо на сьогодні. Адже України стоїть на захисті не лише територій, а й демократичних європейських цінностей».
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання