Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    150 FPV дронів та 2 станції управління передали військовим на Харківщині

    Необхідне військове обладнання придбали за кошти Ізюмської міської громади для військових 143-ї окремої піхотної бригади. Начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов подякував ізюмчанам за допомогу українським військовим, які зараз стоять на Лиманському напрямку.
       
        «Сьогодні найперше маємо спрямовувати зусилля на допомогу військовим. Вдячні Ізюмській громаді за важливий внесок та приклад раціонального використання коштів», - зазначає начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.
       
        «Закупили дрони і дві станції управління, які подовжують роботу дронів на 5 кілометрів, а також ховають від противника оператора», - розповідає міський голова Ізюму Валерій Марченко.
       
        Системи комплексів FPV зараз є найбільше ефективними та найбільш вживаними у Збройних Силах. А також, як розповідають військові, найбільш точними в застосуванні.
       
        «Коефіцієнт корисної дії цих дронів дуже високий. Один FPV – один уражений об’єкт, що набагато краще артилерійських систем, набагато простіші у використанні. Використання цих дронів дадуть змогу зупинити ворога, здійснити контрзаходи, зберегти життя і здоров’я наших хлопців, відповідно, збільшити ураження ворога, живої сили і військової техніки», - зазначає заступник командира бригади Микола Бордюгов.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання