Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Олег Синєгубов розповів щодо безпекових заходів на великодні дні

    Питання щодо додаткових заходів безпеки на великодні дні розглянули на Раді оборони області під головуванням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.
       
        Зокрема, начальник ХОВА зазначив, що час комендантської години незмінний: із 23:00 до 5:00. Але підрозділи Національної поліції працюватимуть у посиленому режимі, аби забезпечувати правопорядок.
       
        «Окремо наголошуємо на рекомендації не відвідувати кладовища на деокупованих територіях області. Всі вони потенційно небезпечні та засмічені вибухонебезпечним предметами. На районних радах оборони будуть розглянуті обмеження відвідування кладовищ по північним територіям Богодухівського та Харківського районів, східному напрямку Куп'янського району, Вовчанського напрямку Чугуївського району, Борівського напрямку Ізюмського району», – сказав Олег Синєгубов.
       
        Він підкреслив, якщо актів про розмінування кладовищ немає, будуть ухвалені відповідні заборони про відвідування.
       
        «Закликаємо усіх бути максимально уважними та обережними. Адже, як бачимо, ворог підступно обстрілює населені пункти посеред дня, коли цивільні перебувають на вулицях міст. Просимо уникати місць масового скупчення і провести великодні свята вдома в родинному колі. Не ігноруйте сигнали тривоги та відповідально ставтеся до власної безпеки», – додав начальник Харківської ОВА.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання