Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Шановні жителі Богодухівського району!

    Зі щирим серцем вітаю всіх з Днем Світлого Христового Воскресіння!
       
        У житті кожного християнина Великдень - свято особливо шановане та величне. Воно приходить разом з весною і наповнює людські серця добром і любов’ю. На жаль, це вже третій Великдень, який ми відзначаємо в умовах повномасштабної війни. За цей час весь світ побачив приклад стійкості та звитяги української нації, героїзму української армії, невтомності українських волонтерів.
       
        Багатовікове українське привітання: «Христос Воскрес! Воскресне Україна!» набуло особливого значення. Воскресіння Христа - є воскресінням всього найкращого, що закладено Богом в людині: честі, гідності, людяності. Маю надію, що подібно Христу, жертовність найкращих синів і дочок України у праведній боротьбі з ворогом – є символом відродження всього світу, перемоги добра над злом та перемоги всіх найсвітліших сподівань, прагнень, віри і любові! Як Христос переміг смерть, так і Україна, прийнявши чашу страждань – переможе і воскресне.
       
        Багато наших Захисників та Захисниць зустрічають свято на передовій, завдяки їхній самовідданості, ми маємо змогу зустріти Великодні дні. Доземно вклоняюся Героям за їх мужність, незламність, міць та силу, які вони проявляють, наближаючи перемогу. Кожного дня весь український народ підносить свої молитви до Всевишнього за наших мужніх воїнів. Нехай Господь Бог оберігає їх, дарує силу та зміцнює дух.
       
        У глибокій скорботі схиляю голову перед світлою пам'яттю загиблих Героїв…
       
        У день Великодня, бажаю всім душевної чистоти і гармонії, миру та спокою в сімейних оселях. Нехай Чудо Воскресіння Христового надихає нас на добрі та праведні справи. Нехай Пасхальне Свято стане для кожного початком нового життя - кращого і добрішого.
       
        Христос Воскрес! Воістину воскрес!
       
        З повагою.
       
        Начальник Богодухівської районної військової адміністрації
       
        Анатолій РИСЦОВ
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання