Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Про оформлення субсидій на опалювальний період

    Як повідомила начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Жижирій Н.В., у зв’язку з наближенням опалювального періоду мешканці району мають можливість попереднього запису на прийом документів для призначення субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг та природного газу, що використовується для індивідуального опалення, на опалювальний період 2013-2014.

    Запис здійснюється безпосередньо в приймальні громадян управління соціального захисту населення (І поверх), а також за телефоном 3-21-28. Проведення розрахунку субсидій на опалювальний період буде розпочато після затвердження розпорядження районної державної адміністрації про початок опалювального сезону.

    Для оформлення житлової субсидії необхідно надати:

    1. Заяву.

    2. Декларацію про доходи і майновий стан осіб, зареєстрованих у житловому приміщенні.

    3. Довідки про доходи кожної особи, зареєстрованої у житловому приміщенні (крім пенсіонерів), за формами, затвердженими Міністерством соцполітики України. Звертаємо також вашу увагу, що якщо у володінні будь-кого з членів сім’ї, яка звертається за призначенням субсидії, є земельна частка (пай), зданий в оренду, необхідно додати довідки про доходи громадян від здачі земельної частки (паю) в оренду за попередній календарний рік (у цьому випадку надається копія договору оренди).

    При собі необхідно мати:

    - паспорти усіх зареєстрованих членів сім'ї, ідентифікаційні номера, свідоцтва про народження дітей;

    - квитанції про сплату за житлово-комунальні послуги.

    У сільській місцевості приймання заяв з необхідними документами для призначення субсидій та передачу їх до управління соціального захисту населення районної державної адміністрації здійснюють уповноважені особи сільських і селищних рад.

    Також просимо звернути увагу, що за умови подання заяви про призначення субсидії протягом двох місяців з початку опалювального сезону субсидія надається на весь опалювальний період, тобто якщо звернення надійде протягом жовтня-листопада 2013 року, субсидія буде призначена з 1 жовтня 2013 року.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання