Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відбувся семінар для директорів районних будинків культури Харківської області

    Сьогодні в будинку культури Дергачівського району відбувся семінар директорів районних будинків культури Харківської області. У заході також взяли участь директор Департаменту культури і туризму Харківської ОДА Дмитро Кузнєцов, голова Дергачівської районної ради Михайло Бушев.

    «Такі зустрічі на рівні керівників районних будинків культури ми почали проводити з весни цього року, і тепер вони будуть проходити систематично. Тому що нам необхідно частіше зустрічатися і разом обговорювати ті чи інші питання, які пов'язані з вашою роботою. Хочу ще раз акцентувати вашу увагу на тому, що районні будинки культури є методичними центрами фактично для всіх закладів культури районного рівня. Президент України ставить завдання щодо модернізації мережі закладів культури. Районний будинок культури - це фактично найпотужніший культурний центр в районі, який є ретранслятором тих завдань, які ставляться на рівні області і держави. Питання, пов'язані із зміцненням матеріально-технічної бази, пошуком позабюджетних коштів лягають на керівників районних будинків культури. Тому бажаю вам плідної роботи», - сказав Дмитро Кузнєцов на початку семінару.

    У ході семінару його учасники обговорили роль районного будинку культури в інформаційно-методичному забезпеченні діяльності клубних установ. Також обговорили питання, пов'язані з проведенням атестації працівників клубних закладів, підготовкою до здачі звітності, наданням платних послуг населенню.

    Джерело: Харківська ОДА

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання