Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Довідка про роботу із зверненнями громадян протягом березня 2014 року

    До районної державної адміністрації протягом березня 2014 року надійшло 18 звернень, у тому числі 7 звернень – на особистому прийомі, поштою – 11 звернень.

    За видами звернень домінують заяви щодо вирішення певних питань, які складають 100%, скарг протягом березня поточного року не надходило.

    Від органів влади вищого рівня до районної державної адміністрації надійшло 7 звернень.

    В березні поточного року до районної державної адміністрації надійшло 1 колективне звернення, повторні та дублетні звернення відсутні.

    З урахуванням колективних звернень усього в листах, що надійшли до районної державної адміністрації, звернулося 29 громадян.

    У зверненнях за звітній місяць порушено 18 різноманітних питань.

    За характером основних питань, що порушували громадяни питання комунального господарства (8), житлової політики (3), аграрної політики і земельних відносин (2), соціального захисту (1), праці і заробітної плати (1), забезпечення дотримання законності та охорони правопорядку, реалізація прав і свобод громадян (1).

    Що понеділка із 15.00 до 17.00 години працює «Телефон довіри».

    Протягом березня поточного року по «Телефону довіри» надійшло 2 звернення, з них 1 питання вирішено позитивно, по іншому надані роз’яснення відповідно до чинного законодавства.

    Загальний відділ апарату
    районної державної адміністрації

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання