Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Сектор взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної та режимно-секретної роботи апарату райдержадміністрації інформує про проведення призову громадян України на строкову військову службу

    Відповідно до Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу" та Указу Президента України від 04.11.10 № 1009/2010 "Про строки проведення чергових призовів, чергові призови громадян України на строкову військову службу та звільнення в запас військовослужбовців у 2011 році", проводиться призов громадян України на строкову військову службу.

    Явці на призовну дільницю Богодухівського району для призову на строкову військову службу підлягають придатні за станом здоров'я громадяни України чоловічої статі, які до дня відправки у військові частини досягли 18 років і не мають права на відстрочку, та громадяни старшого призовного віку, які не досягли 25-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.

    Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов'язані прибути на призовну дільницю за адресою: м. Богодухів, вул. Пушкіна, 34 в зазначений час з документами, що вказані в особистих повістках. Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу зобов'язані прибути до райвійськкомату до 1 квітня 2011 року, маючи при собі документи, які засвідчують особу.

    Особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території Богодухівського району, зобов'язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з'явитися у районний військовий комісаріат для проходження призовної комісії.

    На підставі Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу" керівники підприємств, установ, організацій, кооперативів та навчально-виховних закладів, незалежно від підпорядкування і форм власності, зобов'язані відкликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовну дільницю.

    Громадяни, які ухиляються від призову і не з'явилися за повісткою до райвійськкомату, несуть відповідальність згідно з чинним законодавством.

    Розпорядженням голови Богодухівської районної державної адміністрації від 04.03.11 № 80 "Про призов громадян на строкову військову службу у квітні-травні 2011 року" утворена районна призовна комісія та затверджений графік роботи районної призовної комісії:
    - квітень: 5,6,12,13,19,20,26,27;
    - травень: 3,4,10,11,17,18,24,25.

    Робота районної призовної комісії організовується в приміщені Богодухівського об'єднаного міського військового комісаріату.

    Завідувач сектора взаємодії з правоохоронними
    органами, оборонної, мобілізаційної та режимно-
    секретної роботи апарату райдержадміністрації
    М.Шепель

    Військовий комісар Богодухівського об'єднаного
    міського військового комісаріату
    С.Супрун

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання