Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Талановиту молодь запрошують взяти участь у народному конкурсі «Сад Шевченка»

    Захід пройде за підтримки Управління культури та спорту ХОДА. Організатор конкурсу - громадська організація «Екополітика».

    Учасники конкурсу зможуть поборотися за першість у кількох номінаціях: «Поети», «Барди», «Гумор», «Рок» і «Реп».

    Відбір лауреатів за трьома номінаціями пройде в рамках традиційного фестивалю авторської пісні «Осінній Есхар» 12 вересня на березі річки Сіверський Донець у Фігуровці, на базі відпочинку «ХПІ».

    У номінації «Поети» учасникам дозволяється виконання тільки своїх творів, в номінації «Барди» можливе виконання авторських творів або створених у співавторстві (власного твору - тільки музика або тільки слова), також конкурсанти зможуть показати свої здібності й таланти в номінації «Гумор».

    Прослуховування учасників і відбір 4 лауреатів у номінації «Реп» проходитиме 19 вересня по адресою м. Харків, 23 Серпня, 61 (кінотеатр ім.Довженка), для учасників в номінації «Рок» відбір відбудеться там само 20 вересня.

    Для участі у номінаціях «Реп» і «Рок» необхідно до 15 вересня залишити заявку в групі «Сад Шевченка» в соціальних мережах (https://www.facebook.com/groups/SadShevchenko/) або надіслати на email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду з темою листа: ЗАЯВКА - номінація «Реп» або «Рок».

    Один із головних критеріїв при оцінці виступів у всіх номінаціях - учасники повинні розкрити тему конкурсу - «Вірю в себе! Вірю в Україну!». Взяти участь у мистецькому заході можуть виконавці, дуети та ансамблі, вік конкурсантів - від 16 років.

    Суперфінал конкурсу відбудеться 17 жовтня в малому залі ХНАТОБу (вул. Сумська, 25), де журі та оплески глядачів визначать переможців. Також відбудеться Благодійний концерт лауреатів конкурсу для сімей переселенців із зони АТО, волонтерів, соціально-незахищених категорій громадян та делегацій від районів Харківської області.

    Головний приз у номінації «Поети» - безкоштовне видання книги, в номінаціях «Барди», «Реп», «Рок» і «Гумор» - запис альбому в судії звукозапису.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання