Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Зустріч голови райдержадміністрації з жителями Павлівської сільської ради

    20 березня голова Богодухівської районної державної адміністрації Володимир Миколайович Бєлий провів комплексний виїзд та зустріч з жителями Павлівської сільської ради.

    Ця чергова зустріч пройшла у рамках ознайомлення з громадою Павлівської сільської ради та її проблемами.

    Велика кількість людей, які зібралися в Кручанському будинку культури, ще раз підтвердила: вони прийшли звернутися до влади як до останньої інстанції з вірою у вирішенні наболілих проблем.

    Що ж турбувало жителів Павлівської громади?

    Як стала відомо у процесі зустрічі, найперше викликали занепокоєння питання комунального господарства, а саме: освітлення вулиць, централізований вивіз твердих побутових відходів, проведення ремонту дороги сполученням Богодухів-Павлівка-Кручик, ямковий ремонт найбільш пошкоджених доріг комунальної власності Павлівської сільської ради, проведення кронування дерев, розташованих біля Кручанського ДНЗ, визначення та облаштування місць організованого масового відпочинку населення на воді в літній період, ремонт та очищення колодязів тощо.

    Спілкуючись з громадою, голова райдержадміністрації запевнив, що влада разом з сільською радою зробить все можливе для вирішення цих нагальних проблем.

    По закінченні зустрічі голова райдержадміністрації ознайомився з об’єктами соціально-гуманітарного призначення, розташованих на території Павлівської сільської ради.

    За результатами комплексного виїзду головою райдержадміністрації були видані відповідні доручення, визначено відповідальних посадових осіб, встановлено конкретні строки виконання.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання