Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Розпорядження №131 від 19.04.11 "Про організацію виконання розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 14.04.11 №167"


    БОГОДУХІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

    Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

    Богодухів

    від 19.04.11
     
    № 131


    Про організацію виконання розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 14.04.11 №167
     

    З метою забезпечення виконання вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації», розроблення проектів актів районної державної адміністрації з питань, пов’язаних із реалізацією вимог зазначеного Закону, відповідно до пункту 15.1 Регламенту районної державної адміністрації, затвердженого розпорядженням голови районної державної адміністрації від 13.01.11 №13, пункту 9 частини першої статті 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», керуючись статтями 6, 41 зазначеного Закону, на виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 14.04.11 №167 «Про утворення робочої групи»:

    1. Утворити Робочу групу з розроблення проектів актів районної державної адміністрації з питань доступу до публічної інформації (далі – Робоча група) та затвердити її персональний склад.

    2. Робочій групі:

    2.1. Залучати до роботи з розроблення проектів актів районної державної адміністрації з питань доступу до публічної інформації працівників  структурних підрозділів районної державної адміністрації, а також, за необхідності, представників громадських організацій, підприємств, установ, організацій незалежно від форми їх власності (за згодою).

    2.2. Розробити та подати на затвердження заходи з реалізації вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» та інших нормативних актів з цього питання.

    2.3. Інформувати голову обласної державної адміністрації про виконання розпорядження до 26 квітня 2011 року через організаційний відділ апарату обласної державної адміністрації.

    3. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

     

    Голова районної державної
    адміністрації

    Л.С.КОНОВАЛОВ

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання