Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відповіді на запитання "прямих" та "гарячих" ліній

    «Пряма лінія» з начальником відділу освіти райдержадміністрації І.Г.Безміновою

    5 березня в редакції газети «Маяк» відбулася «пряма лінія» з начальником відділу освіти райдержадміністрації Інною Георгіївною Безміновою на тему «Розвиток дошкільної освіти в районі». В ході «прямої лінії» були задані декілька питань. Подаємо питання та відповіді:

    Детальніше...

     

    «Пряма лінія» з начальником управління агропромислового розвитку М.Г.Адаменком

    Нещодавно відбулася «пряма лінія» з начальником управління агропромислового розвитку М.Г.Адаменком. У ході телефонного спілкування Михайлу Григоровичу поставили запитання про кількість фермерських господарств Богодухівщини.

    Детальніше...

     

    «Пряма лінія» з завідувачем сектора з питань постраждалих внаслідок аварії на Чорнобильській атомній електростанції управління соціального захисту РДА В.В.Лещенко

    Нещодавно в редакції газети «Маяк» пройшла пряма телефонна лінія з завідувачем сектора з питань постраждалих внаслідок аварії на Чорнобильській атомній електростанції управління соціального захисту РДА В.В.Лещенко на тему «Соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС». Тож друкуємо запитання-відповіді.

    Детальніше...

     

    «Пряма лінія» з головним лікарем КУОЗ Богодухівська ЦРЛ М.І.Грищенком

    Нещодавно в редакції газети «Маяк» пройшла пряма телефонна лінія з головним лікарем КУОЗ Богодухівська ЦРЛ М.І.Грищенком на тему «Про реформування відділення швидкої медичної допомоги». Так, зміни в роботі Богодухівської ЦРЛ справді почали втілюватися з 1 січня. У чому вони полягають і що саме змінилося для пересічних громадян із введенням у дію положень закону - саме про це спілкувалися читачі нашої газети з Миколою Івановичем.

    Детальніше...

     

    «Гаряча лінія» з завідувачем сектора інфраструктури райдержадміністрації О.В.Кириченко

    Минулого місяця проходила «гаряча лінія» з завідувачем сектора інфраструктури райдержадміністрації О.В.Кириченко на тему «Якісне забезпечення населення послугами транспорту та зв’язку». Багатьох цікавило питання, чому не працює каса та зал очікування залізничної каси «Богодухів». Ольга Вікторівна дала таку інформацію з цього питання:

    Детальніше...

     
    Більше статтей...

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання