Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відповіді на запитання "прямих" та "гарячих" ліній

    "Пряма лінія" з начальником Богодухівського відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань Житник Г.І.

    15 жовтня відбулася «пряма лінія» з начальником Богодухівського відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань Г.І.Житник, під час якої надійшли питання:

    Детальніше...

     

    "Пряма лінія" з начальником управління соціального захисту населення райдержадміністрації Жижирій Н.В.

    02 жовтня у редакції газети «Маяк» відбулася «пряма лінія» з начальником управління соціального захисту населення райдержадміністрації Н.В.Жижирій, під час якої від жителів Богодухівщини надійшли питання:

    Детальніше...

     

    "Пряма лінія" з начальником служби у справах дітей райдержадміністрації Галілей З.М.

    В останній день вересня, в день великого православного свята, Дня святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії, Україна відзначає День усиновлення. Віра, Надія і Любов, які уособлюють головні християнські чесноти, втілюють ідеали мудрості й відкритого серця, безсумнівно, є добрими покровителями цього свята.
    Напередодні Дня усиновлення 25 вересня відбулася «пряма лінія» з начальником служби у справах дітей райдержадміністрації З.М.Галілей на тему «Порядок усиновлення дитини», під час якої до редакції газети «Маяк» надійшли питання:

    Детальніше...

     

    "Пряма лінія" з начальником відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та цивільного захисту райдержадміністрації Масалітіною Т.М.

    18 вересня в редакції газети «Маяк» відбулася «пряма лінія» з начальником відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та цивільного захисту райдержадміністрації Т.М.Масалітіною.

    Детальніше...

     

    "Гаряча лінія" з начальником відділу освіти Повойко І.О.

    Протягом серпня у відділі освіти районної державної адміністрації проходила «гаряча лінія» з начальником відділу освіти І.О.Повойко, на яку зателефонували жителі району з питань:

    Детальніше...

     
    Більше статтей...

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання