Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Виступи в ЗМІ

    Доходи населення у 2014 році

    Середньооблікова чисельність штатних працівників підприємств, установ та організацій Богодухівського району у січні–вересні 2014р. становила 5795 осіб, або 0,9% від загального показника по області.
    Середньомісячна номінальна заробітна плата одного штатного працівника у вищевказаному періоді дорівнювала 2297 грн. і перевищувала законодавчо встановлені державні соціальні стандарти: рівень мінімальної заробітної плати та прожитковий мінімум для працездатної особи (1218 грн.) – у 1,9 рази, проте була на 25,5% менше середньо-обласного показника.

    Детальніше...

     

    Інваліди – це люди з великою силою духа та волі

    У 1992 р. Генеральна асамблея ООН проголосила 3 грудня Міжнародним днем інвалідів. Завдання Всесвітньої програми дій стосовно інвалідів полягає у проведенні ефективних заходів з метою запобігти інвалідності, відновити працездатність і реалізувати мету „рівності” й „повної участі” інвалідів у соціальному житті і розвитку. Ці концепції повинні прийматися однаковим способом і мати рівну першочерговість у всіх країнах, незалежно від їх рівня розвитку. Понад 500 мільйонів людей у світі є інвалідами в результаті розумових, фізичних чи сенсорних розладів.

    Детальніше...

     

    На варті державного фінансового контролю

    Сьогодні Держфінінспекція України – це розгалужена фахова структура.
    Вона здійснює багатогранну діяльність, завдання, повноваження і статус якої були визначені указами Президента України «Про заходи щодо підвищення ефективності контрольно-ревізійної роботи та «Про затвердження Положення про Державну фінансову інспекцію».
    Серед основних напрямів діяльності – здійснення державного фінансового контролю за використанням і збереженням державних фінансових та матеріальних ресурсів, необоротних та інших активів, правильністю визначення потреби в бюджетних коштах та взяттям зобов’язань, ефективним використанням коштів і майна, станом і достовірністю бухгалтерського обліку і фінансової звітності на підприємствах, в установах та організаціях, які використовують у власній діяльності кошти з бюджетів усіх рівнів; дотриманням законодавства на всіх стадіях бюджетного процесу щодо державного і місцевих бюджетів; проведення державного фінансового аудиту, перевірки державних закупівель та інспектування тощо.

    Детальніше...

     

    Проходження служби у військовому резерві. Основні поняття та порядок її проходження

    Резервісти Збройних Сил України — це громадяни України, які у добровільному порядку проходять службу у військовому резерві Збройних Сил України та інших військових формуваннях на підставі контракту.
    Резервісти проходять службу шляхом залучення на навчальні збори у військових частинах під час практичних заходів бойової підготовки.

    Детальніше...

     

    Богодухівські перевізники працюють для нас

    Напередодні Дня автомобіліста і дорожника відбулося інтерв’ю з завідувачем сектору інфраструктури та цивільного захисту райдержадміністрації Кириченко Ольгою Вікторівною, яка відповідає за транспортне забезпечення району.

    Детальніше...

     
    Більше статтей...

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання