Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Виступи в ЗМІ

    Відповідальність за корупційні правопорушення

    Статтею 21 Закону України «Про засади запобігання і протидій корупції» встановлено, що за вчинення корупційних правопорушень особи, притягаються до кримінальної, адміністративної, цивільно-правової та дисциплінарної відповідальності в установленому законом порядку.
    Кримінальна відповідальність за вчинення корупційних правопорушень передбачена розділами XV та XVII Кримінального кодексу України.

    Детальніше...

     

    Забудова земельної ділянки на підставі будівельного паспорта

    Відповідно до Порядку видачі будівельного паспорту забудови земельної ділянки, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.07.2011 №103, будівництво індивідуального (садибного) житлового, садового, дачного будинку не вище двох поверхів (без урахування мансардного) з площею до 300 квадратних метрів, господарських будівель, споруд, гаражів, елементів інженерного захисту на присадибних, дачних і садових земельних ділянках може здійснюватися на підставі будівельного паспорта забудови земельної ділянки. При цьому проект будівництва розробляється виключно за бажанням замовника.

    Детальніше...

     

    Проблема забезпечення законності в умовах децентралізації влади в Україні

    Проблема децентралізації влади в Україні є найактуальнішою та найбільш дискусійною сьогодні. Перспективи її розв'язання багато в чому визначають спрямованість і зміст політичних обговорень, які безпосередньо пов'язані з формуванням ефективної публічної влади в нашій країні, встановленням справжнього громадянського суспільства. Це пояснюється тим, що демократична правова держава може вирішувати основні завдання лише за наявності розвиненої системи самоврядування. Як одна з основ конституційного ладу, місцеве самоврядування дає змогу демократизувати апарат управління, ефективно вирішувати місцеві питання й забезпечувати врахування інтересів територіальних колективів під час проведення державної політики, оптимально поєднувати інтереси і права людини та інтереси держави. А мільйонам жителів громад – брати участь в управлінні власними справами і безпосередньо, і через обрані ними органи, що створює простір для прояву їхньої ініціативи й творчості. Усе це та ще багато іншого характеризує місцеве самоврядування. Але тільки за умови його реального впровадження в країні.

    Детальніше...

     

    Обережно! Вода небезпечна!

    Аналіз минулих років загибелі людей на водних об’єктах під час весняно-літнього періоду показує, що, незважаючи на запроваджувані заходи щодо попередження загибелі людей, мають місце грубі порушення правил поведінки людей на воді. Занепокоєння викликають нещасні випадки на водних об’єктах.

    Детальніше...

     

    Форми влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування на території району

    З сім'ї починається життя кожного з нас, саме сім’я є першою сходинкою соціалізації людини, джерелом любові, поваги, солідарності та прихильності,найважливішим середовищем зберігання та передачі з покоління до покоління культурних цінностей, національних традицій. Для дитини сім’я є основною моральною і матеріальною підтримкою.

    Детальніше...

     
    Більше статтей...

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання