Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Виступи в ЗМІ

    Захищеність інвалідів, які отримали травму або професійне захворювання на виробництві

    На сучасному етапі розвитку України одним із основних пріоритетів держави та Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань є прагнення поліпшити соціальний захист людини в процесі її трудової діяльності та у разі виникнення нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання.

    Детальніше...

     

    Про оформлення субсидій на опалювальний період

    Як повідомила начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Жижирій Н.В., у зв’язку з наближенням опалювального періоду мешканці району мають можливість попереднього запису на прийом документів для призначення субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг та природного газу, що використовується для індивідуального опалення, на опалювальний період 2013-2014.

    Детальніше...

     

    Проблеми життєдіяльності населення Богодухівського району в сучасних умовах

    Велику небезпеку в наші життя несуть природні стихії вогонь та вода, а тому протипожежна безпека і безпека на воді є важливими проблемами сучасності.

    Детальніше...

     

    Земельні питання у світлі реформи

    З метою виконання плану заходів щодо організаційного забезпечення обговорення та роз’яснення проекту концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні в частині проведення роз’яснювальної роботи серед населення району з питання земельної реформи було створено робочу групу. До її складу ввійшли представники районної державної адміністрації, управління агропромислового розвитку, фінансового управління, голова постійної депутатської комісії з агропромислового комплексу, земельних відносин та екології районної ради, голова асоціації фермерів, керівники підприємств.

    Детальніше...

     

    Реформування медичної галузі в Богодухівському районі

    Реформування медичної галузі району здійснюється відповідно до Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентноспроможна економіка, ефективна держава” та низки інших законів і нормативних документів Кабінету Міністрів, МОЗ України.
    Проведена значна робота щодо передачі з 01 січня 2013 року відділення швидкої та невідкладної медичної допомоги центральної районної лікарні до КЗОЗ «Обласна клінічна лікарня – Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

    Детальніше...

     
    Більше статтей...

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання