Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Виступи в ЗМІ

    День працівників ветеринарної медицини

    Щорічно, другої неділі серпня ми відзначаємо професійне свято – день працівників ветеринарної медицини. Це привід для підбиття підсумків зробленого за рік , для відвертої розмови і вимогливої оцінки пройденого.
    Ми всі в очікуванні професійного свята працівників ветеринарної медицини, яким офіційно Україна єдиною на весь світ заявила про свою повагу до людей , покликаних зберігати безпосередній зв’язок із живою природою - колискою людства. Бо без них, їхньої важкої і часто невдячної праці не можуть існувати ні тваринницькі господарства, ні зоопарки, ні заповідники . Нація , яка хоче жити і залишити слід на землі , в центрі Європи, дбає про якість продуктів харчування - саме для виконання цієї відповідальної місії визначено ветеринарну медицину.

    Детальніше...

     

    Державна служба та актуальні реформи

    Професійне свято – День державної служби, яке ми відзначаємо щорічно, починаючи з 2003 року, 23 червня, свідчить про ту важливу роль, яку відіграють органи державної влади, державна служба в цілому в процесі становления суверенної демократичної України. Лише за умови ефективної роботи інституту державної служби і всебічного розвитку місцевого самоврядування можлива успішна реалізація розпочатих в країні перетворень.
    Адже сила і міць держави – у державних службовцях, у їх спроможності і бажанні піднімати країну, робити її сучасною, успішною і безпечною, вільно мислити, самостійно діяти та брати на себе громадянську відповідальність.
    Державна служба є ключовим елементом державного управління, від ефективного функціонування якого залежить додержання конституційних прав і свобод громадян, послідовний і сталий розвиток країни.

    Детальніше...

     

    Стратегія сталого розвитку «Україна – 2020»

    визначає цілі, напрями, пріоритети розвитку нашої країни на наступні п’ять років, а також показники досягнення цих цілей. Вона включає в себе 62 реформи, метою яких визначено досягнення європейських стандартів життя та гідного місця України у світі.
    Хочу зупинитися на реформі адміністративних послуг, яка стосується більшість жителів нашої громади. Вона передбачає розроблення відповідних нормативно-правових актів у сфері надання адміністративних послуг, таких як: підприємницькі (господарські), соціальні, земельні, будівельно-комунальні, житлові та інші види адміністративних послуг.

    Детальніше...

     

    Багатодітним матерям – особлива повага у суспільстві

    Все у нашому житті пов’язане із жінкою. Жінка – мати, бабуся, дружина, кохана. Але перш за все вона є матір’ю. Ніжна та дбайлива, мудра та невтомна берегиня великого сімейного вогнища, вона народжує та виховує дітей, даруючи їм материнську ласку та турботу. Такі жінки живуть серед нас. І як добре, що держава приділяє їм особливу увагу. Матері, які виховують троє і більше дітей – є багатодітними. Жінкам, які народили та виховали до шестирічного віку п’ять і більше дітей, присвоюється почесне звання «Мати-героїня». Неодмінною умовою для присвоєння такого почесного звання є вагомий особистий внесок матері у виховання дітей в сім’ї, створення умов для здобуття ними освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей. Сьогодні держава приділяє велику увагу розвитку материнства та дитинства, влада робить усе, щоб покращити становище багатодітних сімей, наповнити турботу про дитинство та материнство реальним змістом. Для «Матерів-героїнь» державна нагорода — не тільки визнання, але й матеріальна допомога та пільги для сім’ї і дітей зокрема. Окрім одноразової грошової винагороди, статус пенсію за особливі заслуги перед державою. 80 багатодітним матерям району присвоєно почесне звання України «Мати-героїня»

    Детальніше...

     

    Майже 168 мільйонів гривень надійшло до бюджету від платників Богодухівської ОДПІ

    Про це повідомила начальник Богодухівської ОДПІ Тетяна Світлична, підсумовуючи роботу ОДПІ за І квартал 2015 року, так надходження податків та зборів склали 167,7 млн.грн., з них 149,6 млн.грн. надійшло до Державного бюджету.
    Тетяна Олександрівна також зазначила, що наповнення місцевих бюджетів – пріоритетний напрям роботи, тож колектив інспекції прикладає усіх зусиль, щоб зберегти позитивні результати наповнення бюджетів місцевих громад.

    Детальніше...

     
    Більше статтей...

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання