Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Новини Центру надання адміністративних послуг

    Сфера надання адміністративних послуг на сьогодні залишається однією з найважливіших складових розбудови системи доступних, прозорих та некорупційних сервісів суб’єктів владних повноважень, а також створення сприятливих умов для ведення бізнесу

    Районною державною адміністрацією за адресою: м. Богодухів, вул. Молодіжна, 2 створений Центр надання адміністративних послуг.
        У центрі працівниками здійснюється прийом, консультування, інформування та обслуговування суб’єктів звернення. Тут споживачам надаються послуги центральних органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та з видачі документів дозвільного характеру.

    Детальніше...

     

    Члени громадської ради при Богодухівській районній державній адміністрації

        запрошуються на чергове засідання, яке відбудеться 15 червня о 09.00 год. в залі засідань районної державної адміністрації.
        Для розгляду на порядок денний виносяться питання:
    - ефективність та якість надання адміністративних послуг Центром надання адміністративних послуг районної державної адміністрації;
    - про стан реалізації державної політики у сфері запобігання і протидії корупції на території району;
    - якість надання медичних послуг щодо виявлення існуючих проблем та спільного пошуку шляхів їх вирішення;
    - механізм адресного надання пільг малозабезпеченим мешканцям району.
     

    Інформаційний довідник «Подорожуємо по безвізу: запитання - відповідь».

        Усі рішення схвалені. Коли очікувати запровадження ЄС візового режиму для України?
        Рішення про запровадження безвізового режиму буде опубліковано та набере чинності через 20 днів після публікації в «Офіційному журналі ЄС» (цей час є об’єктивно необхідним для повідомлення прикордонних служб держав-членів ЄС про запровадження безвізового режиму поїздок громадян України).
     

    Пам’ятка-інструкція для осіб, які бажають виїхати з України за правилами безвізового режиму

    Ключові елементи:

    1. Безвіз поширюється лише на власників біометричних! паспортів.

    2. Передбачає короткотермінове! перебування в 34 європейських країнах до 90 днів протягом і8о днів. При перетині кордону слід мати при собі документи, які підтверджують: мету поїздки. наявність місця проживання/бронювання готелю, достатніх Фінансових засобів (не менше 50 евро на добу), зворотний квиток, поліс медстрахування.

    Детальніше...

     

    СПІЛЬНИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН В ЦЕНТРІ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ

    17 травня згідно підписаного меморандуму про співпрацю в приміщенні центру надання адміністративних послуг Богодухівської районної державної адміністрації Харківської області фахівцем Богодухівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Конозом М.В. спільно з начальником центру надання адміністративних послуг Кириченко О.В. та адміністратором Акуліч А.С. проведено спільний прийом громадян, на який завітали 5 осіб з питаннями сімейного, цивільного та земельного права. Громадянам, які завітали до центру, надано консультації та роз'яснення з правових питань. Під час спілкування надані друковані матеріали «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?

    Детальніше...

     

    Рекомендації комітетських слухань з питань стану реалізації законодавства про адміністративні послуги

    Рекомендації комітетських слухань з питань стану реалізації законодавства про адміністративні послуги, які містять пропозиції Кабінету Міністрів України, іншим органам виконавчої влади, органам місцевого самоврядування, їх провідним асоціаціям, а також міжнародним донорським та експертним організаціям
     

    Уряд зробив черговий крок у напрямку запровадження європейських стандартів захисту прав власності, економічних інтересів громадян та інвесторів

         Зокрема, постановою Кабінету Міністрів України від 21.12.2016 №990 затверджено Порядок здійснення контролю у сфері державної реєстрації. Міністерство юстиції здійснюватиме контроль за діяльністю суб’єктів державної реєстрації та державних реєстраторів не тільки при розгляді скарг на рішення, дії або бездіяльність у сфері державної реєстрації, а й шляхом постійного моніторингу реєстраційних дій в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань та Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.

    Детальніше...

     

    Постановою від 07.12.2016 №921 Кабінет Міністрів України затвердив новий Порядок організації та ведення військового обліку призовників та військовозобов’язаних

         Постанова набула чинності 19 грудня 2016 року.
         Відповідно до пункту 58 Порядку реєстрації (зняття з реєстрації) місця проживання призовників і військовозобов’язаних може здійснюватися тільки при наявності в їхніх військово-облікових документах відомостей з районного (міського) військового комісаріату про зняття з військового обліку або перебування на військовому обліку за новим місцем проживання.

    Детальніше...

     

    З 01 січня 2017 року набрав чинності Закон України від 06.12.2016 №1774-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України»

         Відповідним Законом внесені зміни до ряду законодавчих актів України, в тому числі до законодавства у сферах надання адміністративних послуг, державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, а також державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємств та громадських формувань. Особливі зміни стосуються того, що адміністративний збір наразі справляється у відповідному розмірі від прожиткового мінімуму для працездатних осіб, який встановлено законом на 01 січня відповідного календарного року.
     

    Центр надання адміністративних послуг Богодухівської районної державної адміністрації повідомляє

         Головним територіальним управлінням юстиції у Харківській області запроваджений новий електронний сервіс «Електронна черга» Інформація щодо запровадження зазначеного сервісу розміщена на офіційному сайті Головного територіального управління юстиції у Харківській області за посиланням http://justic.kh.ua/home 2 1119/.
     

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання