Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання











    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    В Харківській ОВА тривають перевірки тендерних закупівель громад регіону

    Під час чергового засідання обласної робочої групи «Прозорість та підзвітність» під головуванням заступника начальника Харківської ОВА Євгена Іванова розглянули доцільності проведення закупівель Лозівської міської тергромади та громад Чугуївського району.

    Детальніше...

     

    З вдячністю за професіоналізм: Фармацевтів Богодухівщини привітали з професійним святом

    За мужність, професіоналізм та забезпечення безперебійної роботи аптек під час воєнної агресії проти України було вручено Почесні грамоти Богодухівської районної державної адміністрації та Богодухівської районної ради.

    Детальніше...

     

    Олег Синєгубов з робочим візитом відвідав Ізюмський район

    У Борівській громаді начальник Харківської обласної військової адміністрації провів оперативну нараду за участі керівництва ДСНС, Нацполіції області, а також очільників Ізюмської районної та Борівської селищної військових адміністрацій.

    Детальніше...

     

    Підприємцям Харківщини розкажуть як створити безбар'єрний простір в бізнесі

    Круглий стіл на тему: «Шляхи вирішення проблем безбар'єрності: інклюзивність у бізнесі та суспільстві» відбудеться 23 вересня о 14:00 за сприяння Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської ОВА.

    Детальніше...

     

    На Харківщині 26 населених пунктів та один район носитимуть нові назви

    В ході засідання Верховної Ради 19 вересня було прийнято постанову, яка передбачає перейменування 328 населених пунктів в різних регіонах країни. За це рішення проголосували 281 народний депутат.

    Детальніше...

     

    Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 20 вересня

    Минулої доби під обстрілами російських окупантів опинилися населені пункти Куп’янського та Чугуївського районів області.

    Детальніше...

     

    Формуємо наповнення для детальних, ґрунтовних перемовин із партнерами: це стосується як Донеччини, так і інших напрямків – звернення Президента

    Зараз у Сумах тривають рятувальні роботи після удару російської бомби. Влучання по пансіонату для літніх людей. За наявною зараз інформацією, у будівлі були майже 300 людей – понад 200 пацієнтів та 60 осіб персоналу. Триває евакуація людей і перевіряється, чи є люди під завалами. Відомо вже про поранених, щонайменше одна людина загинула. Мої співчуття. Росія не могла не знати, що цей пансіонат для літніх людей – не військова база, не військовий об’єкт. За одну сьогоднішню добу – на цей час – російські війська застосували вже майже 90 керованих авіабомб. По наших містах, по українських позиціях. Обов’язково відповімо російській армії на цей терор. Відчутно відповімо.

    Детальніше...

     

    У Ізюмському районі тривають масштабні лісові пожежі

    Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов в ефірі «Єдиних новин».

    Детальніше...

     

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Вересень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    2627282930311
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    30123456

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання