Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відбулася робоча поїздка

    В рамках робочої поїздки в одну з громад Богодухівського району, заступник начальника районної військової адміністрації Олександр ДЕЙНЕКО разом з головою Богодухівської районної ради Юрієм ЯЦИНОЮ відвідали внутрішньо переміщених осіб, які тимчасово проживають у місцях компактного спільного перебування.

    Детальніше...

     

    Відбулася нарада щодо проведення мобілізаційних заходів

    26 квітня 2024 року під головуванням заступника начальника Богодухівської районної військової адміністрації Олександра ДЕЙНЕКА відбулася нарада щодо проведення мобілізаційних заходів в громадах Богодухівського району. В нараді взяли участь т.в.о. начальника Богодухівського РТЦК та СП в Харківській області, начальник Богодухівського РВП ГУ НП в Харківській області, керівник Богодухівської окружної прокуратури та в режимі онлайн - керівники територіальних громад.

    Детальніше...

     

    38 річниця аварії на Чорнобильській АЕС

    Сьогодні 38-а річниця аварії на Чорнобильській АЕС. Ми згадуємо та висловлюємо безмірну вдячність героям нашої Батьківщини, які ціною свого життя та здоров’я захистили світ від найжахливішої катастрофи ХХ-го століття.

    Детальніше...

     

    Медзакладам Харківщини передали сучасні автономні акумуляторні системи

    Допомога у вигляді 7 Tesla Powerwall 2.0 надійшла від американської благодійної організації Direct Relief під егідою Міністерства цифрової трансформації та сприяння Фонду Євгена Пивоварова. Про це повідомила заступниця начальника ХОВА Олена Логвинова.

    Детальніше...

     

    На Харківщині мешкають понад 8 тис. учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

    Статус постраждалих унаслідок Чорнобильської катастрофи мають 17,6 тис. жителів Харківської області. 8,7 тис. з них - учасники ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

    Детальніше...

     

    Раннє виявлення раку збільшує шанси на одужання онкопацієнтів

    За останніми прогнозами ВООЗ, якщо темпи захворюваності на рак зростатимуть надалі, то до 2030 року кількість людей, що вперше захворіли на рак, зросте на 77% і сягне 35 млн.

    Детальніше...

     

    На засіданні робочої групи «Прозорість і підзвітність» обговорили тендерні закупівлі

    У Харківській ОВА 25 квітня відбулося чергове засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність», під головуванням заступника начальника ХОВА Євгена Іванова.

    Детальніше...

     

    26 квітня – Міжнародний день пам'яті про Чорнобильську катастрофу

    Чорнобильська катастрофа не лише трагічна подія нашого минулого, а й нагадування людству про важливість ядерної безпеки та спільної відповідальності перед світом.

    Детальніше...

     

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання